Kerstmarkten en Winterfairs

Kerstmarkten en Winterfairs

Winterfair en kerstmarkt in de Apeldoornse binnenstad

It’s the most wonderful time of the year! In november en december staat Apeldoorn in het teken van sfeervolle winterfairs en kerstmarkten. Van een nieuwe wintermarkt in Uddel tot de betoverende kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch. Bekijk hieronder welke markten er tot nu toe gepland staan.

Agenda

Parc Spelderholt in Beekbergen

Kerstfair Kasteel Spelderholt

Op zaterdag 9 en zondag 10 december is het op Kasteel Spelderholt 'The most wonderful time of the Year". Op deze unieke locatie zal er in de prachtige zalen van het kasteel een kerstfair zijn. Hier vindt je een ruim aanbod aan brocante, vintage, kerstartikelen etc. Proef, beleef en ruik de kerst in de bossen van Beekbergen waar dit sprookjesachtige kasteel zich bevindt. Openingstijden zijn van 10:00 tot 16:30 uur , de entree € 4.-.

Kasteel Cannenburgh in Vaassen

Kerstmarkt Vaassen

Talloze bezoekers genieten in de donkere dagen van allerlei lekkers, mooie ambachtelijke producten en winterse hapjes en drankjes op de 33e editie van de Kerstmarkt Vaassen. De markt wordt gehouden op het voorplein van Kasteel Cannenburch, wat een extra speciale sfeer met zich meebrengt. Wat je mag verwachten? Vele kramen met kerstgerelateerde artikelen en lekkernijen. Naast de vele bekende terugkerende standhouders, komen dit jaar ook heel veel nieuwe standhouders.

Winter in sprookjesachtig Apeldoorn

Winterfair Beekbergen

Ontdek talloze kraampjes vol met winterse producten en lekkernijen tijdens de derde editie van de Winterfair Beekbergen. Dit maal in en rond het terrein van het Ford Museum. De toegang is geheel gratis

#inapeldoorn