Kerstmarkt Vaassen

Kerstmarkt Vaassen

De Kerstmarkt Vaassen bij Kasteel Cannenburch is een sfeervolle belevenis. Ontdek van 13 t/m zondag 15 december 2024 de unieke kerstsfeer in een historische setting in Vaassen, dichtbij Apeldoorn. De royale kerstmarkt, vol culturele en culinaire verrassingen, wacht op je bezoek.

Kerstsfeer op historische plek

De Kerstmarkt in Vaassen is niet zomaar een markt. Het is een plek waar de charme van de historische omgeving samenkomt met de warme sfeer van Kerstmis. Slenter langs de vele kraampjes, geniet van de lichtjes en de prachtige decoraties. Het kasteel Cannenburch vormt het pittoreske decor van deze markt.

Lokale specialiteiten

Tijdens je bezoek aan de Kerstmarkt Vaassen, kun je je smaakpapillen verwennen met diverse culinaire lekkernijen. Proef lokale specialiteiten en geniet van warme drankjes. Het is een feest voor iedereen die van goed eten en een gezellige sfeer houdt.

Warm welkom in Vaassen

De Kerstmarkt in Vaassen is een familievriendelijke uitje. Met een breed scala aan activiteiten voor kinderen en volwassenen, is er voor iedereen iets te beleven. Of je nu komt om te winkelen, te eten of te genieten van de kerstsfeer, de Kerstmarkt Vaassen biedt een warm welkom.

Betreed de magische wereld van de Kerstmarkt Vaassen en laat je betoveren door de unieke sfeer. Een perfect uitje voor het hele gezin, dat je de charme van de winter in en rond Apeldoorn laat ervaren.

    Tags:

  • december
  • Kerst
  • Kerstmarkt
  • Uitgelicht
  • veluwe

#inapeldoorn