Zeepkistenrace Festival

Zeepkistenrace Festival

Van donderdag 9 t/m zondag 12 mei 2024 barst het feest los en is er vier dagen lang van alles te doen voor families en kinderen in het groene Orderbos, waar goed gebruik wordt gemaakt van de groene en kindvriendelijke omgeving.

Vier dagen lang Zeepkistenrace Festival

Er is van alles te doen: je kunt onder andere je eigen vogelhuisje timmeren, er zijn meerdere shows, een heus insectenpad midden in het bos, er is een grote tokkelbaan en een springkussen area. Er is een foodtruckgedeelte waar je terecht kunt voor drankjes en versnaperingen. Kortom, kleedje mee en strijd neer in het hart van het groene Orderbos. Het festival is alle dagen gratis toegankelijk en is dagelijks open vanaf 11:00 uur.

Zeepkisten zijn terug!

Niet zoals je altijd gewend was… maar wel leuker!

Aanmelden hoeft niet, komt gewoon racen en pak de mooiste prijzen.

Op alle dagen kan je racen voor de snelste tijd. Deelname kost een half muntje en je kan net zo vaak mee doen als dat jij dat wilt!

De eerste Team NL Sport Experience tijdens het Zeepkistenfestival

Vers van de pers: Tijdens het Zeepkistenfestival vindt ook de kick-off van het Team NL Sport Experience plaats, de eerste in Nederland. Daarna gaat de Team NL Sport Experience naar andere steden. Op een apart ingericht terrein kun je op alle dagen terecht voor allerlei gratis sportactiviteiten waaronder een demo Beachvolleybal tot urban sports en van rugby tot een heuse pumptrackbaan. De officiële opening vindt plaats om 14:00 uur op het terrein van het Zeepkistenfestival. Meer informatie volgt binnenkort!

Eredivisie Beach

Tijdens het festival vinden er ook extra volleybalactiviteiten plaats! Op zaterdag en zondag strijkt de top van de Eredivisie Beach Volleybal neer. De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybal competitie voor mannen en vrouwen. Kom je ook kijken? Meer informatie >>

EK Beachvolleybal van 13 t/m 16 augustus in Apeldoorn

Het EK Beachvolleybal komt deze zomer naar Apeldoorn! De stad is van dinsdag 13 t/m zondag. 18 augustus één van de speelsteden van het EK. Het Marktplein in Apeldoorn wordt één groot feestelijk beachvolleybal terrein. Naast Apeldoorn zijn Arnhem en Den Haag gaststad voor het EK Beachvolleybal. De (halve) finales worden gespeeld op het strand van Scheveningen. Meer informatie >>

De toegang is gratis, maar voor sommige onderdelen worden muntjes gevraagd.

    Tags:

  • ek beach
  • Hemelvaart
  • Kids
  • mei
  • Uitgelicht
  • voorjaar

#inapeldoorn