Zeepkistenrace Festival

Zeepkistenrace Festival

Van donderdag 29 t/m zondag 1 juni 2025 barst het feest los en is er vier dagen lang van alles te doen voor families en kinderen in het groene Orderbos, waar goed gebruik wordt gemaakt van de groene en kindvriendelijke omgeving.

Zeepkistenrace Festival: het festival voor ouders met kinderen

Het Zeepkistenracefestival is niet zomaar een festival; het is het grootste familiefestival van de regio, en de sfeer is gezellig! Er is elke dag van alles te beleven op het festivalterrein voor kinderen. De toegang tot het festival is gratis en meedoen aan de activiteiten kan tussen 11:00 en 18:00 uur. Maar liefst de helft van de activiteiten is ook nog eens gratis!

Programma donderdag 27 mei t/m zondag 1 juni

Kids kunnen o.a. zoefen van de grootste mobiele kabelbaan van Nederland, springen in het springkussendorp, deelnemen aan bubble voetbal of laat je schinken! Tussen de bomen kunnen kids meedoen aan groene activiteiten zoals het timmeren van een eigen vogelhuisje, de grote bos-quiz en een NatuurEducatie programma.

En wat zou de Zeepkistenrace zijn zonder zeepkisten! Je hoeft zelf geen zeepkist meer te bouwen, want deze staat er al! Aanmelden is niet nodig, kinderen kunnen gewoon in de rij komen staan. Kom lekker langs, stap in een zeepkist en maak kans op toffe prijzen! 

Meedoen kan elke dag tussen 11:00 en 18:00 uur. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: 5-10 jaar en 9-12 jaar. Deelname bedraagt een half muntje en kids kunnen zo vaak meedoen als ze wille

Tip: op vrijdag, zaterdag en zondag is het minder druk dan op donderdag, maar wel nét zo leuk!

Er is een foodtruckgedeelte waar je terecht kunt voor drankjes en versnaperingen. Kortom, kleedje mee en strijd neer in het hart van het groene Orderbos.

Eredivisie Beach

Tijdens het festival vinden er ook extra volleybalactiviteiten plaats! Op zaterdag en zondag strijkt de top van de Eredivisie Beach Volleybal neer. De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybal competitie voor mannen en vrouwen. Kom je ook kijken? Meer informatie >>

    Tags:

  • Hemelvaart
  • Kids
  • mei
  • voorjaar

#inapeldoorn