Workshop Muziek op schoot

  • Theater & Congres Orpheus
  • Muziek & film
Workshop Muziek op schoot

Kom gezellig meedoen met deze vrolijke, actieve workshop ‘Muziek op Schoot’. Want samen muziek maken vormt een bron van plezier voor ouder en kind.

Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten. Bewegen met kleurrijke materialen. Bekende én nieuwe liedjes zingen. In een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen. 

Speel, zing en beweeg mee. Je bent van harte welkom!

 

Door Daniëlla Snijders i.s.m. Doomijn Kinderopvang 

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Woensdag 9 oktober

Tijdens het Prentenboekjesfestival op woensdag 9 oktober is er in Orpheus van alles te doen voor peuters én ouders. Geniet van de voorstellingen Dikkie Dik & ik en Coco kan het! Papa’s en mama’s genieten van een heerlijke latte macchiato in de koffiecorner terwijl de kinderen zich vermaken in de Prentenboekjesspeeltuin of aan de knutseltafel. Nog energie over? Boek er dan een actieve Peuterpretworkshop bij, en ga samen met je peuter muziek maken of dansen!

Je kunt je eigen festival samenstellen, bekijk wat past bij jou en je peuter. Kaartjes koop je per persoon per activiteit (dus ook voor je peuter heb je een kaartje nodig voor de voorstellingen en workshops).

Bekijk het programma

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn