WintersKlassiek

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
WintersKlassiek

Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent, af en toe op Spotify naar klassieke muziek luistert, of helemaal nieuw bent in het genre: deze proeverij van korte concerten valt zeker in de smaak. Kom proeven, ontdekken en genieten van een muzikale reis tijdens de koude 

WintersKlassiek laat je op een toegankelijke manier kennismaken met klassieke muziek. Je kunt het vergelijken met een proeverij: je hoeft niet meteen het hele bord leeg te eten, je bent hier om lekker wat te proeven. Laat je verrassen door korte concerten, variërend van symfonische uitvoeringen door het Nationaal Jeugdorkest (NJO) tot intieme strijkconcerten en minimal music. Ook kun je een VR (virtual reality) experience met het Rotterdams Philharmonisch Orkest beleven. Stel zelf je eigen avond samen uit de veelzijdige menukaart in prikkelend klassiek. 

Bij te boeken arrangement: Wine & Tapas met het NAKK

Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet (NAKK) presenteert een uniek concert met een wijnproeverij. Tom Wolf, naast klarinettist bij het NAKK ook gediplomeerd vinoloog, heeft voor deze speciale gelegenheid mooie wijnen uit verschillende streken geselecteerd. Het kwartet combineert deze wijnen met muziekklanken die daar perfect bij passen. Zo maak je een muzikale en smakelijke reis in één. De heerlijke, maaltijdvullende tapashapjes maken de ervaring compleet.

Boek dit arrangement eenvoudig tijdens het afrekenen van je tickets. Let op: de capaciteit voor het Wine & Tapas arrangement is beperkt, dus wees er snel bij!

Vrienden van Orpheus profiteren van € 5 voordeel op het Wine & Tapas arrangement tijdens de Vrienden Voorverkoop (tot 5 juni 10:00 uur).

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn