Traditioneel eieren gooien

  • Café Het Oude Huis
Traditioneel eieren gooien

Op 2e paasdag wordt bij Cafe het Oude Huis het traditionele eieren georganiseerd. Weet jij hem te vangen vanaf 30 meter? Doe dan mee!

Op 21 april 2025 komt Café Het Oude Huis tot leven met gelach, spanning en een flinke dosis competitie, want het is weer tijd voor het jaarlijkse eieren GOOIEN! Als een ware Apeldoornse paastraditie, belooft dit weer een onvergetelijke middag te worden met live commentaar, muziek en heerlijke drankjes.

Gooien of kijken?

Het Eieren Gooien gaat om 14:00 uur van start, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je gooikunsten te tonen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon te komen kijken en te genieten van alle eierwerpers. Maar wees gewaarschuwd, ongeschonden kleding is niet gegarandeerd! 😉

Hoe werkt het?

Eieren Gooien – én vangen.. klinkt simpel toch? Je speelt dit spel in een team van twee personen. Je teamgenoot gooit vanaf de aangegeven afstand een ei, vang je het ei zonder dat deze breekt, mag je dit nogmaals doen vanaf de volgende lijn. Wie weet word jij bekroond als ware eiergooi kampioen.

Deelnemen aan het spel?

Wil je deelnemen aan deze mooie paas-competitie? Aarzel dan niet en schrijf je in! Binnenkort volgt meer informatie over het inschrijven.

Kom met vrienden of familie voor een middag vol gezelligheid. We’re eggcited, tot dan!

VOL=VOL!

    Tags:

  • april
  • Pasen

#inapeldoorn