Sylvestertocht

Sylvestertocht

Ervaar de charme van de winterse Veluwe tijdens een betoverende fietstocht door de natuur rondom Apeldoorn. De Sylvestertocht biedt een sfeervolle dagtocht op de fiets over verharde wegen en fietspaden, perfect voor zowel tweewielers als driewielers. Grijp deze kans om nog één keer de pedalen rond te draaien voor het jaar eindigt!

Betoverende natuur

Beleef de serene rust en de schoonheid van de Veluwse natuur tijdens deze Sylvestertocht. Tussen Kerst en Oud & Nieuw, trap je van 10:30 tot 16:00 uur door het winterse bosgebied ten zuiden van Apeldoorn. Met zo’n 30 kilometer aan fietsplezier is dit de perfecte manier om de benen te strekken en van de frisse buitenlucht te genieten.

Toegankelijke route

De route is zorgvuldig uitgekozen om het fietsen in zowel vlak als heuvelachtig terrein aangenaam te maken. Ook als je op een 3-wielfiets rijdt, is deze tocht uitstekend te doen. Het parcours leidt je via Beekbergen en Hoenderloo naar Het Leesten, waar een gezellige lunchpauze is gepland.

Winterse gezelligheid

De traditionele Sylvestertocht markeert het einde van het fietsseizoen in een gezellige sfeer. Een warme kop koffie wacht op je bij Het Lierderholt, en bij Het Leesten kun je genieten van een welverdiende lunch. De traditionele erwtensoep is een aanrader, hoewel niet bij de prijs inbegrepen.

    Tags:

  • apeldoorn
  • december
  • kerstvakantie

#inapeldoorn