Ontdek Radio Kootwijk

Ontdek Radio Kootwijk

Ontdek de natuur en historie van Radio Kootwijk, een uniek stuk erfgoed op de Veluwe. Laat je tijdens een rondleiding op zondagen meenemen door het voormalige zendstation en de omliggende natuur.

Verrijk je zondag in Kootwijk

Radio Kootwijk, een markant gebouw midden op de Veluwe, opent zijn deuren voor een avontuurlijke rondleiding. Wandel met een gids langs de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw, waar een warm welkom met koffie en thee je opwacht. Een korte film neemt je mee terug in de tijd, waarna de gids je rondleidt door het gebouw en alles vertelt over de fascinerende architectuur, techniek en de boeiende geschiedenis van zowel het zendstation als het dorp Radio Kootwijk​

Uniek erfgoed in de natuur

Ontdek hoe natuur en techniek hand in hand gaan in dit bijzondere stukje Nederlandse erfgoed. De rondleidingen vinden plaats op verschillende zondagen, waarbij je in de rustgevende omgeving van de Veluwe de historie van Radio Kootwijk kunt ervaren.

Duurzame ontdekkingstocht

Neem de tijd, ontdek op je eigen tempo de schoonheden van Radio Kootwijk en de Veluwe. Een duurzame manier om de historie van techniek in Nederland te verkennen.

    Tags:

  • outdoor
  • veluwe

#inapeldoorn