Kofferbakverkopen

Kofferbakverkopen

Ook in 2024 zijn er weer kofferbakverkopen bij Voetbalvereniging Victoria Boys!

Ben je op zoek naar leuke hebbedingetjes, een mooi sieraad of de beste koopjes? Kom dan op diverse zaterdagen in 2024 naar de kofferbakverkopen; heel veel aanbieders verkopen daar hun tweedehands goederen voor een zacht prijsje. 

De kofferbakverkopen in Apeldoorn zullen worden gehouden op de laatste zaterdagen van juli en de eerste zaterdagen in augustus.

Tijd

De verkoop wordt elke zaterdag gehouden van 9.00 tot 15.00 uur.

Het terrein van de KOFFERBAKVERKOOP gaat voor bezoekers open tussen 8:30 en 9:00 uur, als iedere verkoper een plaatsje heeft. Formeel begint de verkoop om 9:00 uur.

Locatie

Terrein van voetbalvereniging Victoria Boys, Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn

Plek huren

Wil je een verkoopplek reserveren? Dit kun je (vanaf half juni) doen via de website. Wees er snel bij, want de verkoopplekken zijn vaak snel al volgeboekt!

Voor het goede doel

De verkoop van plaatsen voor de verkoop is in handen van de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa. Op deze manier hoopt de stichting geld over te houden voor de noodhulptransporten die zij meerdere keren per jaar verzorgt. Wil je een gift geven? Dat kan bij de collectebus die bij de organisatiestand halverwege het terrein staat. 

    Tags:

  • augustus
  • juli
  • zomermarkt
  • zomervakantie

#inapeldoorn