Ensing Oktoberfest

Ensing Oktoberfest

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München.
Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door circa vijf miljoen mensen bezocht. In Apeldoorn doen wij het net iets anders…

Het Ensing Oktoberfest.. 2 dagen het dak eraf, vol met bier, eten, dansen en feesten! Het waanzinnige Oktoberfest begint met het Betriebsfeier (bedrijvenfeest) op vrijdag 4 oktober. Voor deze avond reserveer je een hele Stubetafel voor je Afdeling, Team of Zakenrelaties.

Op zaterdag 5 oktober is het Ensing Oktoberfest voor iedereen, reserveer je eigen tafel (VIP) of schuif lekker aan met losse tickets. 

Programma

Om 17.00 uur openen de deuren en word je opgewacht met typische Oktoberfestmuziek. Terwijl jij jouw tafel opzoekt, kennis maakt met je buren en je ogen uitkijkt, wordt het eten klaar gezet. De één na de andere act komt voorbij terwijl verschillende dansjes op de tafels gedaan worden. Om 23.00 uur wordt de avond afgesloten en kan je nog lang nagenieten!

Eten en drinken

Er komen meerdere foodtrucks waar je de gehele avond terecht kunt. Geen rijen meer en voor iedereen voldoende eten. Daarnaast kan je het tijdstip zelf bepalen, dus een vette hap op de hand richting huis kan ook!

#inapeldoorn