Bedrijven Beachvolleybaltoernooi Apeldoorn

  • Soap Apeldoorn
  • Sport
Bedrijven Beachvolleybaltoernooi Apeldoorn

Op donderdag 13 juni 2024 strijden Apeldoornse bedrijven om de titel bij de beachvolleybalvelden bij beachclub SOAP op het Zwitsalterrein.

Doe mee met hét bedrijven beachvolleybaltoernooi van 2024!

Afgelopen jaren zijn er al verschillende edities geweest van het bedrijven beachvolleybal toernooi. Op het einde van de middag stromen er ruim 20 teams binnen op het Zwitsal terrein bij stadsstrand SOAP. Een heerlijk ongedwongen sfeer waarbij sport, fun en gezelligheid elkaar afwisselen.

Samenstelling teams

Een team bestaat uit 4 personen. Dit kan een team zijn met collega’s, maar het mag ook een vriendenteam zijn. Doordat er in twee niveaus gespeeld wordt is het voor iedereen leuk om deel te nemen.

De wedstrijden starten om 16:00 uur, familie en vrienden zijn welkom en er is wat leuks te doen voor kinderen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld is € 180,- (excl BTW) per team. Dit is inclusief 12 consumptiebonnen per team. Hiermee kun je terecht voor drankjes en hapjes. Vanzelfsprekend kun je ook meer muntjes ter plekke bijkopen.

Aanmelden kan tot 15 mei a.s. >>

EK Beachvolleybal van 13 t/m 16 augustus in Apeldoorn

Het EK Beachvolleybal komt deze zomer naar Apeldoorn! De stad is van dinsdag 13 t/m zondag. 18 augustus één van de speelsteden van het EK. Het Marktplein in Apeldoorn wordt één groot feestelijk beachvolleybal terrein. Naast Apeldoorn zijn Arnhem en Den Haag gaststad voor het EK Beachvolleybal. De (halve) finales worden gespeeld op het strand van Scheveningen. Meer informatie >>

    Tags:

  • ekbeach
  • juni
  • zomer

#inapeldoorn