Antiek en Curiosamarkt

Antiek en Curiosamarkt

Het is een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten: de jaarlijkse Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein.

Aanbod

Bedrijven die handelen in antiek, antiekverzamelaars en mensen die de zolder van hun voorouders hebben opgeruimd: traditiegetrouw bestaat deze markt uit een mix van deelnemers met verschillende achtergronden. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.

Eten en drinken

Krijg je trek van al dat rondsnuffelen bij de kraampjes? Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of op andere plekken in de stad. 

Praktische informatie

De Antiek- en Curiosamarkt duurt van 09.00 tot 16.30 uur.

De toegang is gratis.

Warenmarkt

Apeldoorn is van alle markten thuis: centraal gelegen, een gevarieerd productaanbod en voor elke portemonnee is wel iets te vinden. Even bijkomen van al dat shoppen? Om de hoek ligt het Raadhuisplein met verschillende restaurants. ’s Zomers vind je er een heerlijk plekje op de terrasjes. Het is de plaats waar de geschiedenis van Apeldoorn ooit begon.

    Tags:

  • augustus
  • Binnenstad
  • juli

#inapeldoorn