Wijnfestival Buitenpost

  • Buitenpost
  • Culinair Evenementen
Wijnfestival Buitenpost

Buitenpost nodigt wijnliefhebbers uit om op zaterdag 22 juni een onvergetelijke dag vol heerlijke wijnen, lekker eten en plezierig entertainment te beleven tijdens het Wijnfestival. Met meer dan veertig verschillende, veelal Nederlandse, wijnen om te proeven, belooft dit evenement een geweldige ervaring te zijn, of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon wilt ontdekken wat wijn te bieden heeft.

Proef, beleef en geniet

Op het Wijnfestival waan je je in Franse sferen, direct naast de wijngaard. Onder het genot van fijne muziek kun je verschillende wijnen proeven en tegelijkertijd heerlijk eten bestellen bij een van de vele foodstands. Trek je sneakers aan, schuif gezellig aan bij een van de lange tafels en geniet van de prachtige locatie.

Meer dan veertig soorten wijn

Het festival biedt een unieke kans om biologische en natuurlijke Nederlandse wijnen van bekende wijnmakers te ontdekken, zoals Betuws Wijndomein, Buitenpost, Apostelhoeve, Gelders Laren, Domein Holset en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook diverse buitenlandse wijnen per glas en fles verkrijgbaar, zodat je een breed scala aan smaken kunt ontdekken.

Praktische info

Kom zoveel mogelijk op de fiets door beperkte parkeergelegenheid.

Meer informatie volgt.

    Tags:

  • foodfestival
  • juni
  • zomer

#inapeldoorn