Ver van je bed

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Ver van je bed

De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Met cabaretiers Annick Boer en Martijn Kardol en Renée de Gruijl, Mitch Wolterink en Bart van Veldhoven.

Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd!

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan.

Uit de voorstelling

“Soms wanneer ik niet kan slapen denk ik aan een ander universum, miljoenen lichtjaren hiervandaan, waar op dit moment iemand net als ik met een soort James Webb-telescoop zit te kijken hoe wij deze planeet langzaam naar de afgrond helpen.”

“Oh, dat heb ik nooit.”

“Waar denk jij dan aan als je niet kunt slapen?”

“.. Patty Brard”

Theaterhart: extra randprogramma voor de beste theaterbeleving!

Bij deze voorstelling zijn speciale Theaterhart tickets bij te boeken: Een Theaterhart ticket biedt je, voor € 5,- extra, een randprogramma voor de beste theaterbeleving. Met een Theaterhart ticket maak je jouw theaterbezoek nóg specialer.

Kom alles te weten over Ver van je bed in de speciale Meet & greet met de producent die voorafgaand aan de voorstelling wordt georganiseerd.

    Tags:

  • apeldoorn
  • Binnenstad

#inapeldoorn