The Hunting Party + Psychosocial + Toxicity (BE) | Nu-Metal Tribute Night

  • GIGANT
  • Muziek & film
The Hunting Party + Psychosocial + Toxicity (BE) | Nu-Metal Tribute Night

The Hunting Party – Linkin Park tribute Hoe kun je een band…

The Hunting Party – Linkin Park tribute

Hoe kun je een band als Linkin Park beter eren dan met een keiharde show die je schor en badend in het zweet achterlaat? De vijf mannen van het Apeldoornse The Hunting Party zijn constant op jacht naar het volgende feestje en brengen je met passie, ervaring, energie en heel veel plezier de beste hits van de nu-metalhelden. Met hits als In The End, Crawling, Numb, What I’ve Done en One Step Closer waan je je zo weer in de zeroes. The hunt is on!

Psychosocial – Slipknot tribute

Deze volledig op Slipknot-gerichte tributeband brengt de gestoorde metal-gekte van de 9 mannen uit Des Moines-Iowa naar GIGANT! Met monsterachtige energie en een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums, is deze Tilburgse band een absolute knaller. Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het zelfbenoemde debuutalbum en Iowa, maar ook van Vol. 3: (The SubliminalVerses), All Hope Is Gone, .5: The Gray Chapter en het laatste album We Are Not Your Kind spelen ze nummers die de “Maggots” willen horen en meeschreeuwen. Do you know what time it is? It’s time to go Psycho-Fucking-Social!  

Toxicity – System Of A Down tribute

De Belgische System Of A Down-tributeband Toxicity zweert bij hun formule: een geslaagde Toxicity-show is als het publiek en de band in het moment één worden. Ze zingen samen, ze headbangen samen en ze zweten samen. Toxicity wil muzikaal zo dicht mogelijk het origineel benaderen. Daarom speelt de band ook met twee gitaristen en willen de Vlaamse mannen het publiek zoveel mogelijk betrekken. Tijdens hun shows speelt de band niet alleen nummers van het tweede SOAD-album Toxcity, maar kun je ook op andere knallers rekenen!

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn