The Cinemusic Experience

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
The Cinemusic Experience

Na twee succesvolle tournees gaat het Cinemusic-orkest opnieuw de theaters in. In deze unieke belevenis speelt het orkest filmmuziek van meer dan 20 wereldberoemde speelfilms. Om de beleving compleet te maken, hangt achter het orkest een groot wit doek van bioscoopkwaliteit waarop de mooiste fragmenten uit de films te zien zijn. De filmscènes vormen een samenvatting van de film en zijn zo gesneden dat ze perfect passen op de muziek. 

Welke films deze avond voorbijkomen blijft nog een verrassing, maar reken op een sensationele mix van klassiekers en nieuwe kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd.

De magie van The CineMusic Experience zit ’m in het orkest dat alle arrangementen live speelt. Door de combinatie met de filmbeelden, de lichtshow in de zaal en de intieme sfeer van het theater word je keer op keer in de film getrokken. Het orkest weet elke emotie naar boven te halen. Dus reken op kippenvel, spanning, een lach, maar ongetwijfeld ook een brok in je keel.

De avond wordt gepresenteerd door filmjournalist René Mioch. Mioch zit al 40 jaar in het vak, en heeft de groten uit de filmindustrie allemaal gesproken. Acteurs, regisseurs en componisten. Tijdens de concertshow deelt hij zijn ervaringen en vertelt hij de leukste anekdotes over de films en de muziek.

Het afgelopen seizoen was The CineMusic Experience te zien in 18 uitverkochte theaters. Ook dit seizoen trekt het grote orkest door Nederland om iedereen de kans te geven dicht bij huis van de show te genieten. Uniek!

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn