Saturday Night Fever

  • en 2 andere data
  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Saturday Night Fever

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band.  

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Komt het zien – theater voor blinden en slechtzienden

Bij de voorstelling van zaterdag 25 januari om 15:00 uur is een blindentolk van Komt het zien aanwezig, en is er voorafgaand aan de voorstelling een meet & feel moment, zodat ook blinden en slechtzienden kunnen genieten van het theater. Kies bij het boeken voor tickets met blindentolk (zonder extra kosten), of bel met onze theaterkassa: 055 527 03 00.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn