Natuurexpeditie zonsopkomst met Wildwise

Natuurexpeditie zonsopkomst met Wildwise

Ervaar het ontwaken van de natuur in het wilde hart van de Veluwe.

Zodra de zon boven de horizon verschijnt ga je met Veluwegids Sebastiaan het bos in voor een wandeling door de ontwakende Veluwse natuur. De sfeer is speciaal in de vroege ochtend; de rust, de vogels. Alles is fris en klaar voor een nieuwe dag. Terwijl het langzaam lichter wordt, volg je smalle bospaden en doorkruis je weidse heidevelden en uitgestrekt stuifzand. In de luwte van de bossen, voel je de geborgenheid en de koelte, op de open vlakte ervaar je de ruimte, de lucht en de warmte van de eerste zonnestralen.

Verse sporen van wilde dieren zijn overal in dit voormalige staatswildreservaat. De dieren zelf ook, ze zien ons. Edelherten, reeën, vossen, dassen, wilde zwijnen, wisenten en wolven leven hier. Of ze zich ook laten zien is altijd weer een verrassing in de vrije wildbaan. Wild is van nature schuw en alert, dat is van levensbelang voor ze en dat willen we graag zo houden.

Deze zonsopkomstwandeling duurt een kleine vier uur. Je loopt ongeveer tien kilometer met gids en een kleine groep (max 8 personen) en sluit af bij de Land Rover met een warme kop koffie of thee met wat versgebakken lekkers erbij.

    Tags:

  • juni

#inapeldoorn