Michael Starring BEN

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Michael Starring BEN

Michael Jackson was een Amerikaanse zanger, songwriter en danser die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste entertainers aller tijden. De dood van Jackson op 25 juni 2009 wekte hernieuwde interesse in zijn muziek en zijn grootste hits worden nog steeds aangemerkt als meesterwerken van de muziekgeschiedenis waar Jackson zelf wordt gezien als een cultureel icoon en een legende in de muziekindustrie.

15 jaar na zijn plotselinge overlijden op 50-jarige leeftijd, herdenken we Michael Jackson met een wervelende show die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren.

Een choreografisch theaterspektakel uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een geweldig Engelse live-band.

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’ en nog veel meer.

MICHAEL!
Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop …

    Tags:

  • apeldoorn
  • Binnenstad

#inapeldoorn