Magische kampvuurconcerten bij kasteel Cannenburch

  • Kasteel Cannenburch
  • Muziek & film
Magische kampvuurconcerten bij kasteel Cannenburch

Starend in het vuur hoor je anders. Verhalen komen dieper binnen, muziek raakt je meer. Rondom het kampvuur delen mensen een bijzondere verbinding. Bij Kampvuurconcert geloven we in de magie van muziek die tot leven komt onder de fonkelende sterrenhemel en het knisperende vuur.

Een echt kampvuur zal je niet zien: veiligheid boven alles. De echte kampvuurbeleving zal je wel voelen. Getalenteerde artiesten en muzikanten delen hun melodieën semi-akoestisch en vertellen verhalen over de totstandkoming van hun muziek. Het pure plezier van de muziek en verhalen raakt het publiek. Het van oorsprong middeleeuwse Kasteel Cannenburch heeft voor ons alles in huis om de sfeer te voeden en versterken. Het staat aan de rand van een prachtig oud parkbos, kent een interessante historie, is al een sprookje, maar dat wordt het straks nog meer.

Line-up

Op donderdag 30 mei staan Waylon en Mell & Vintage Future op het podium om te zorgen voor een bijzonder concert op het voorplein. Vrijdag 31 mei geniet je van Jaap Reesema en OG3NE. Zaterdag 1 juni is het één en al soul op Kasteel Cannenburch met Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Edsilia Rombley. We sluiten af met niemand minder dan BLØF op zondag in deze bijzondere setting. Dromen van de zomer, veel mooie, persoonlijke muziek en de warmte van de vuren: het zijn de ingrediënten van de Kampvuurconcerten.

#inapeldoorn