LUDIQUE!

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
LUDIQUE!

In het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, kondigt het internationale duo LUDIQUE! wegens aanhoudend succes, hun derde seizoen aan van de productie LevensLONG. Een schitterende theatrale voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer/songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht; Robert Long. 

Voor de voorstelling LevensLONG heeft Kristof Rutsaert, weduwnaar van, exclusief en voor het eerst de schatkamer met het volledige oeuvre van Robert Long opengesteld. De vaak beeldende teksten van Long zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo tot leven, hetgeen de voorstelling naar een geheel eigen, hogere dimensie tilt. Een fotoalbum van een universeel liefdesverhaal, waarin u veel herkenning zult beleven!

LUDIQUE! staat bekend om hun eigentijdse manier van theatermaken en weet tijdens hun intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met LevensLONG laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. LevensLONG tourt sinds het voorjaar van 2023 door Nederland en is eveneens enorm succesvol in Duitsland, Oostenrijk en België.
Muzikaal zal LUDIQUE! begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn