Life’s Delicious Rally

  • Life's Delicious
  • Evenementen
Life’s Delicious Rally

Een auto rally voor verschillende generaties, de auto waar je graag in rijdt of trots op bent, word een gezellige dag met auto’s, heerlijk eten, wijn en gezellige mensen uit en rondom Apeldoorn. Event vind plaats op zondag 2 juni en zal om 09.00 starten in Ugchelen en om 15.00 zal bij de Scherpenbergh een drankje klaar staan.. en dan.. tot het einde van de gezelligheid!

Dit jaar vindt de 1e editie plaats van de Life’s Delicious Rally! In samenwerking met Rallywereld en de Scherpenbergh beloofd dit een mooie dag te worden. In deze editie is alles toegestaan: een oldtimer, supercar of gewoon de auto waar jij trots op bent.

Deze dag begint, hoe kan het ook anders, bij ons in de winkel. Hier word een kopje koffie verzorgd door Manetti Espresso.

Om 10 uur zullen de eerste teams van start gaan. Rond het middaguur wordt er een lunch verzorgd door Life’s Delicious om daarna de wedstrijd vol goede moed voort te zetten.

Onze dag eindigt bij “Golf en Businessclub de Scherpenbergh”, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Vervolgens zullen de plaatjes van DJ Duncan te horen zijn, worden de wijnglazen gevuld met MiP en voorziet De Scherpenbergh ons van een walking dinner.

    Tags:

  • juni

#inapeldoorn