Lezing: Strijd tegen stroperij

  • congreslocatie De St@art, Apenheul
  • Evenementen
Lezing: Strijd tegen stroperij

Dinsdagavond 21 mei vertelt Andro Vos, oprichter en CEO van de Wildlife Forensic Academy in Zuid-Afrika, opwindende voorbeelden van zijn avonturen in Afrika en deelt hij hoe hij zijn dromen heeft waargemaakt. Je zit op het puntje van je stoel! Krijg een unieke kijk in de wereld van georganiseerde wildlife criminaliteit, de financiering van terrorisme en de bedreiging van de wereldgezondheid. Locatie: Apenheul.

Stroperij, zware georganiseerde criminaliteit en de steeds belangrijkere rol van forensisch onderzoek. Het klinkt als een spannende wereld en waarschijnlijk een ver-van-je-bed-show. Maar voor Andro Vos, oprichter van de Wildlife Forensic Academy, is het zijn dagelijkse werk.

Vos is de oprichter en CEO van de Wildlife Forensic Academy (WFA) in Zuid Afrika. De WFA is een Nederlands concept, wereldwijd uniek, in de strijd tegen georganiseerde stroperij van bedreigde dieren. In een lezing op 21 mei in Apenheul vertelt hij opwindende voorbeelden van zijn avonturen in Afrika en deelt hij hoe hij zijn dromen heeft waargemaakt. Je zit op het puntje van je stoel! Krijg een unieke kijk in de wereld van georganiseerde wildlife criminaliteit, de financiering van terrorisme en de bedreiging van de wereld gezondheid.

Andro Vos: “Wildlife crime vormt een directe bedreiging voor mens en dier, hier en nu!”

    Tags:

  • mei

#inapeldoorn