Kroondomein Trail

  • Diverse locaties Apeldoorn
  • Outdoor
Kroondomein Trail

Op zaterdag 8 juni 2024 kunnen weer vele lopers genieten van de Kroondomein Trail.

De trail voert je louter over zandpaden door de bossen van het Kroondomein over geaccentueerd terrein. Door een hoogteverschil van ongeveer 60 meter zijn er op bepaalde punten prachtige uitzichten. Soms kun je niet geloven dat je in ons eigen kikkerlandje loopt. In de ogen van de organisatie valt de zwaarte van het parcours in de categorie middelzwaar tot zwaar.

Er kan gekozen worden uit drie afstanden namelijk: 7, 15 of 30 km (7,3 km, 14,7 km of 29,4 km). De atleten die voor de langste afstand kiezen lopen 2 rondes van 14.7 km. Dat is even wennen, maar de ronde is dit dubbel en dwars waard. Let op, voor de langste afstand geldt een tijdslimiet! De atleten die langer dan 2.35 uur over de eerste 22 km lopen worden uit de wedstrijd genomen. Deze maatregel heeft de organisatie moeten nemen omdat zij maar een beperkte tijd van het Kroondomein gebruik mogen maken. Verder is er om de ongeveer 7 km een verfrissingspost gepland.

Inschrijven

Er kunnen maximaal 225 lopers deelnemen. Inschrijven kan via de website. Vol=Vol, Er is geen na-inschrijving.

Starttijden en kosten voorinschrijving

11.00 uur 30 km € 10,-

11.00 uur 15 km € 9,-

11.00 uur 7 km € 8,-

Locatie

De start en finish is bij het Wildrooster aan de Wieselseweg, Wenum-Wiesel. De routebeschrijving staat vermeld op de website. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO is wel aanwezig.

    Tags:

  • juni

#inapeldoorn