Koningsdag

  • Diverse locaties Apeldoorn
  • Evenementen
Koningsdag

Ervaar de koninklijke glorie tijdens Koningsdag 2025 in Apeldoorn. Dit jaarlijkse evenement brengt een mengeling van traditionele en moderne festiviteiten die de nationale trots vieren. Dit jaar wordt Koningsdag gevierd op zaterdag 26 april. Medio februari ’25 wordt het programma bekend.

Traditioneel oranje vieren

Koningsdag in Apeldoorn is een betoverende belevenis. De kleur oranje siert de straten terwijl men de verjaardag van de koning viert. Geniet van de kleedjesmarkt, live muziek en diverse activiteiten voor jong en oud.

Modern feestgedruis

Naast de traditionele activiteiten, biedt Apeldoorn een modern tintje aan Koningsdag met diverse podia waar hedendaagse muziek en entertainment samenkomen. Voel de energie in de lucht terwijl de stad bruist van de festiviteiten.

Gezelligheid en gemeenschap

De gezelligheid van Koningsdag in Apeldoorn brengt mensen samen. Dit is de dag waarop de gemeenschap samenkomt om te vieren en te genieten van de unieke sfeer die Koningsdag met zich meebrengt.

Bezoek Apeldoorn

Ontdek de charme van Apeldoorn tijdens Koningsdag en ervaar een stukje Nederlandse traditie in een moderne setting. Laat je betoveren door de koninklijke sfeer in deze prachtige stad.

    Tags:

  • Binnenstad
  • Koningsdag

#inapeldoorn