Kerst High Tea

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Kerst High Tea

Sprookjes, mythologische verhalen, winterverhalen, vertellingen uit het gewone leven, verhalen uit verre culturen en streekverhalen. Laat je deze middag verrassen door drie prachtige verhalen rondom het thema Kerst. Tussen de verhalen door geniet je van een heerlijke Kerst High Tea.

Vertelgenootschap Apeldoorn bestaat uit een groep gepassioneerde verhalenvertellers, die verenigd zijn door hun liefde voor het vertellen van verhalen.

Middagje Uit

Deze voorstelling is onderdeel van Orpheus Middagje uit. Een programma samengesteld door onze eigen Ouderenprogrammaraad. Met veel enthousiasme en liefde voor theater én Apeldoorn is een groep betrokken Apeldoorners aan de slag gegaan om een mooi programma samen te stellen voor de oudere Apeldoorner. Professionele voorstellingen wisselen af met zelf georganiseerde activiteiten zoals een pubquiz of een middag vol dans en wereldmuziek. Samen een gezellige middag hebben is bij deze voorstellingen en activiteiten het belangrijkste. Kijk hier voor andere voorstellingen binnen deze serie.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn