End of Season

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
End of Season

Om de zomer feestelijk in te luiden presenteert Introdans aan het einde van het theaterseizoen ook dit keer weer een wervelende editie van End of Season.

Naast diverse virtuoze hoogtepunten uit het recente Introdans-repertoire bevat het programma ook tal van verrassingen. Nieuwe makers worden geïntroduceerd, bijzondere gastdansers duiken op, en het gezelschap blikt terug op samenwerkingsprojecten met kunstenaars en organisaties uit andere disciplines. Zo is onder meer een nieuwe choreografie van Introdanser en choreograaf Jurriën Schobben te zien die hij voor de Piano Biënnale maakte. Voor dansers die hun carrière beëindigen of naar het buitenland vertrekken is het jaarlijkse End of Season bovendien dé mogelijkheid om nog een laatste keer te schitteren en al hun talenten te etaleren.

“We willen met End of Season vooral een heerlijk swingend, zomers feestje bouwen. We kijken achterom, maar zeker ook vooruit naar nieuwe producties die op stapel staan, en alle verschillende onderdelen van het programma worden op een aanstekelijke, feestelijke manier met elkaar verbonden” aldus Introdans-directeur Roel Voorintholt.

Introdans is er voor iedereen
Al meer dan 50 jaar enthousiasmeert Introdans zo veel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Met een internationaal toonaangevend dansrepertoire door inspirerende danskunstenaars waarmee zowel een volwassen als een jong publiek wordt bediend. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit de kunst verbinden we mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Emoties worden invoelbaar: een rijke beleving. Introdans beweegt je!

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn