Drakenbootfestival 2024

Drakenbootfestival 2024

Schrijf de datum voor Drakenbootfestival 2024 alvast met koeienletters in je agenda. Op 21 – 22 – 23 juni 2024 laten we de draak weer in ons los op het Zwitsalterrein.

Drakenpop

Natuurlijk trappen we onze vlammende festival driedaagse weer af met een avond vol dansjes, drankjes en lekkere deuntjes: Drakenpop! Een gouden rijtje topartiesten staat te popelen om jou van je sokken te spelen. De eerste namen zijn bekend: de raplegendes van De Jeugd van Tegenwoordig nemen je mee op een trip van Spanje naar De Maan, supertalent Flemming brengt je volledig onder Hypnose, we gaan dansen aan het Kanaal met BLØF, schreeuw schaamteloos mee met Nederpop-iconen Van Dik Hout, laat je omver blazen door Numidia en show je beste dansmoves bij La Fuente.

Bekijk hier de line-up.

Het programma

Zaterdag en zondag staan in het teken van de spannende drakenbootraces tussen bedrijven, buurten en verenigingen. Durf jij het aan en vaar je mee? Of moedig de teams aan vanaf de kade.

Het hele weekend geniet je verder van heerlijk eten bij foodtrucks, betoverende theater- en cabaretshows, de beste bands en een gezellige braderie.

En voor de kleinste “draken” is het het sprookjesachtige Drakenland. Een perfecte speelplek voor kinderen, met allerlei leuke activiteiten.

    Tags:

  • apeldoorn
  • juni
  • Uitgelicht
  • zomer

#inapeldoorn