KinderKaravaan

  • Diverse locaties Apeldoorn
  • Voor kinderen
KinderKaravaan

In de laatste twee weken van de zomervakantie reist de KinderKaravaan met de theatervoorstelling Buurmans Buizenstelsel door de parken van Apeldoorn, Zutphen en omstreken. Vanaf maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus zijn er iedere dag 2 vrij toegankelijke voorstellingen te zien in Beekbergen, Klarenbeek, Zutphen en Lochem. Vanaf maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus staan deze voorstellingen in één van de parken van Apeldoorn.

Over de voorstelling Buurmans Buizenstelsel

Buurmans Buizenstelsel is een dansvoorstelling van plan d-, waarin kinderen meespelen en niet meer willen ophouden met allerlei leuke klusjes. Heb jij twee rechterhanden of juist niet, we hebben jou nodig: alle hands aan dek! We verbinden buizen, plakken, zagen, boren en leggen leidingen. En de buizen klinken ook nog waanzinnig! Samen met de andere klusgeluiden vormen ze te gekke muziek waarop gedanst wordt. De klusser is geboren! Bouw mee aan een duurzame toekomst. De voorstelling is ook geschikt voor slechthorende en dove kinderen. Bovendien is een van de spelers in Buurmans Buizenstelsel zelf doof.

 

Speeldata & locaties

Vanaf maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus zijn er iedere dag twee vrij toegankelijke voorstellingen te zien in Beekbergen, Klarenbeek, Zutphen en Lochem. Vanaf maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus speelt de voorstelling iedere dag twee keer in een van de Apeldoornse parken. De voorstellingen starten om 13.00 uur en 15.00 uur. Tip: zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen namelijk lekker zelf aan de slag. Hier leren ze praktische vaardigheden om alvast in de ‘klusstemming’ te komen!

De voorstelling is voor alle kinderen in Apeldoorn, Zutphen en omstreken in de basisschoolleeftijd (4+). 

Meer informatie en de exacte locaties zijn te vinden op www.orpheus.nl/kinderkaravaan.

 

    Tags:

  • augustus
  • zomer

#inapeldoorn