Zomeractiviteiten Kasteel Cannenburch

  • Kasteel Cannenburch
  • Evenementen Outdoor
Zomeractiviteiten Kasteel Cannenburch

Ben je op vakantie in eigen land? Of blijf je lekker thuis en ga je er af en toe een dagje op uit? Bezoek dan eens kasteel Cannenburch. De gehele zomervakantie is er in en om het kasteel voor alle leeftijden van alles te doen & te beleven. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Zomerspeurtocht: op ontdekkingstocht door het kasteelpark gewapend met lekkers voor onderweg. Leer van alles over de natuur en de bijzondere plekken in het park en vergeet vooral het blotevoetenpad niet.

Data: tijdens openstellingsdagen tussen 11.00-16.00 uur verkrijgbaar bij de Landgoedwinkel in het Bouwhuis. 

Deelname: €4,00 p.p.

Verborgen Trappentour: ontdek onder begeleiding van een gids de geheime gangen, trappen en vertrekken van kasteel Cannenburch en eindig je tocht met een prachtig uitzicht.

Data/tijd: 6, 17, 27 juli en 3, 10, 21 augustus om zowel 11.00 en 13.00 uur. 

Entree: 4 t/m 18 jaar €8, volwassenen €17,50. Museumkaarthouders en donateurs GLK €3,00 – reserveren is noodzakelijk.

Ontmoet de kasteelbewoners: De vroegere kasteelbewoners komen tot leven en vertellen je graag meer over het kasteel in hun tijd.

Data/tijd: zondag 14, 28 juli & 11, 25 augustus van 11.00 tot 15.30 uur.

Entree: regulier entreeticket. Museumkaarthouders & donateurs GLK gratis op vertoon van pas.

Cannenburch Ontluikt: een ultieme kans om te zien hoe het kasteel geopend wordt. Terwijl de rondleider je meeneemt in de verhalen van de 18e eeuw, worden één voor één de luiken van iedere ruimte geopend en stroomt het daglicht binnen; klaar voor een nieuwe kasteeldag. 

Data/tijd: dinsdag 16, 23, 30 juli en 6, 13 augustus – zondag 21 juli, 4 en 18 augustus om 9.30 uur. 

Entree: 4 t/m 18 jaar €8,50, volwassenen €17,50. Museumkaarthouders en donateurs GLK €7,50 – reserveren is noodzakelijk.

Kijken bij de imker: Kijk hoe een bijenstal eruit ziet en hoe de bijen druk af en aan vliegen. De imker laat je graag zien hoe een bijenvolk te werk gaat en wat er allemaal komt kijken bij het maken van die heerlijke honing.

Data/tijd: woensdag 24 juli en 14 augustus tussen 11.00 – 15.00 uur

Deelname: gratis. Kaarsje van bijenwas maken €1,00 p.p.

Happen & Stappen: Ontdek al wandelend de prachtige omgeving van het kasteel en stap door de historie van Cannenburch. Inclusief een kop koffie/thee met gebak, lunch en borrelhapje met drankje.

Data: Dinsdag t/m zaterdag

Deelname: €39,95 p.p. Reserveren is noodzakelijk

Happen & Trappen: Maak een heerlijke fietstocht langs bos en hei en bezoek tijdens een tussenstop kasteel Cannenburch. Inclusief een kop koffie/thee met gebak, lunch en borrelhapje met drankje.

Data: Woensdag t/m zaterdag

Deelname: €43,95 p.p. Reserveren is noodzakelijk. 

    Tags:

  • Kids
  • veluwe

#inapeldoorn