Wandeling door het Paleispark Het Oude Loo

Wandeling door het Paleispark Het Oude Loo

Elke zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag in de maanden april en mei verzorgt het Apeldoorns Gidsen Collectief gegidste wandelingen door het Paleispark rond Kasteel het Oude Loo.

Ken je het Paleispark rond Kasteel het Oude Loo nog niet? Of wil je het eens met andere ogen bekijken? Neem dan deel aan een van de wandelingen die het Apeldoorns Gidsen Collectief organiseert in de maanden april en mei. Samen met de gids loop je langs het kasteel dat door Stadhouder Willem III is aangekocht, het prinsenrond, de doolhof, de beeldenvijver en het speelhuisje van Wilhelmina. De gids vertelt al wandelend over boeiende, koninklijke historie van deze plek. 

Praktische informatie

Vooraf aanmelden voor een wandeling is verplicht. Er staat dan een gids voor je klaar. Om je aan te melden kun je een mail sturen naar info@apeldoornsgidsencollectief.nl met vermelding: ‘paleisparkwandeling’, de gewenste datum en het aantal personen dat mee gaat wandelen. 

Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Uw hond mag niet mee het park in, tenzij het een blindengeleide- of hulphond is

Beginpunt: Ingang van het Paleispark, naast de rijwielstalling op de parkeerplaats van Paleis Het Loo, Amersfoortseweg 1.

Kom je met de auto naar het startpunt? Houd dan rekening met parkeerkosten

Starttijd:   14.00 uur

Tijdsduur:  2 uur

    Tags:

  • april
  • mei

#inapeldoorn