Vriend van Orpheus

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Vriend van Orpheus

Wil jij als eerste de mooiste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en tweejaarlijks het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber, bovenal Orpheus-ambassadeur. Je bent als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en maakt door gevarieerde vriendenactiviteiten het theater van dichtbij mee. Meer informatie

Vriendenactie: krijg dit seizoen cadeau

Word nu al Vriend van Orpheus voor seizoen 2024/2025 en profiteer tot het eind van dit seizoen gratis van alle Vriendenvoordelen.

Zo krijg je nu al toegang tot de exclusieve Vrienden voorverkoop in mei. Je Vriendschap loopt tot augustus 2025.

Word vandaag nog Vriend van Orpheus

Word vandaag nog Vriend van Orpheus en profiteer direct van alle voordelen!

Je wordt eenvoudig Vriend van Orpheus door hierboven op Tickets te klikken en de bestelling af te ronden. Je betaalt je Vriendschap één jaar vooruit.

<!–

Een Vriendschap loopt standaard tot augustus. Na het eerste jaar wordt jouw donatie jaarlijks automatisch geïncasseerd. In juli ontvang je hierover een reminder met de mogelijkheid op te zeggen.

Alle voordelen gelden voor maximaal 2 personen per adres, tenzij anders vermeld. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je Vriendschap.

–>

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Klik dan hier om voor € 55 je vriendschap te upgraden naar Hartsvriend.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn