Viva la Diva!

Viva la Diva!

Viva la Diva is het waargebeurde verhaal over de gefortuneerde operazangeres Florence Foster Jenkins die hemeltergend vals zingt! En iedereen weet dat, behalve zij zelf. Een hilarische, (a)muzikale komedie, door Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey.

In het New York van de jaren ’40 zal de gefortuneerde society-dame Florence Foster Jenkins gaan optreden met een klassiek zang-recital in het prestigieuze Carnegie Hall. Het is uitverkocht! Er is één probleem: zij zingt hemeltergend vals! En iedereen weet dat, behalve zij zelf.

Een verrukkelijke voorstelling, geschreven door Chris Ballance, waarmee groot succes werd geoogst op het Edinburgh Festival Fringe (1992), maar daarna nooit meer te zien was. Frédérique Sluyterman van Loo kruipt in de rol van Florence en Erik Brey die van zowel haar pianist als haar echtgenoot. Alles zal live (vals) worden gezongen en op piano begeleid. Een hilarische voorstelling, die uw oren zal pijnigen, uw lachspieren zal aanspannen, maar ook uw hart zal verwarmen. Theater is een lach én een traan, toch?

    Tags:

  • apeldoorn
  • Binnenstad

#inapeldoorn