Urban Junction – Muziekzomer Gelderland

  • GIGANT
  • Voor kinderen
Urban Junction – Muziekzomer Gelderland

Rap meets Klassiek! Zangeres Rosa, rapper Danisha en elektronisch beatsmaker Sjoerd onderzoeken samen met de drie klassiek geschoolde musici van FLUWEEL de raakvlakken van hun muziekstijlen. Samen zoeken de musici muzikale grenzen op, maken ze verbindingen en leren ze van en met elkaar. Verwacht een spannende en prikkelende voorstelling vol nieuw werk op 4 augustus om 15.00 in de StadsOase!

In dit project wordt samengewerkt tussen de jonge Arnhemse makers van project Zuiderstroom en ensemble FLUWEEL. Zuiderstroom is een young talent initiatief van Bureau Ruimtekoers, een stichting voor social design en participatie die kunst, makers en liefhebbers de ruimte biedt om bij te dragen aan maatschappelijke verandering voor én met iedereen.

Project Zuiderstroom was gericht op het verbeteren van de leefbaarheid in Arnhemse wijken en was enorm succesvol. Het heeft tot diverse vervolgprojecten geleid waaronder deze samenwerking met ensemble FLUWEEL. Het is een initiatief van Bureau Ruimtekoers en Powerplug. Coaches Cassandra Onck en Jeffrey Neijs werken mee aan dit project.

#inapeldoorn