Toontje Lager

Toontje Lager

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren ’80, komt weer naar Apeldoorn!

In een vernieuwde samenstelling, maar natuurlijk met zanger Erik Mesie. Onder de bezielende leiding van Erik geniet je van hits als Net als in de Film, Zoveel te doen en natuurlijk Stiekem gedanst.

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod, zoals Vroeg of laat, Lente in Twente, In gedachten en Het doet pijn. En wat te denken van het gevoelige Zonder jou, de solohit van Erik uit 1986. Daarnaast kwam begin 2023 een nieuw album uit: Waar gaan we heen. De 15 nummers op deze plaat klinken weer helemaal als Toontje Lager, al wat het maar vanwege de karakteristieke stem van Erik.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die jong was in de jaren ’80, maar zeker ook voor de generaties daarna. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt. BEZETTING:Erik Mesie: zang, gitaarSjoerd Balk: gitaren, zangJoel Groenewold: basgitaar, zangMarco Hoogland: toetsen, zangBennie Top: drums https://www.youtube.com/watch?v=VlRRZpJ8M44

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn