SUPERHUMAN SHOW (6+)

  • Paleis Het Loo
  • Voor kinderen
SUPERHUMAN SHOW (6+)

Muzikale buitentheatervoorstelling met supermensen die tóch best normaal blijken te zijn!

De SUPERHUMAN SHOW is een openlucht-familievoorstelling voor 6+ die wordt ontwikkeld en uitgevoerd door jonge makers en acteurs die recent een kunstvakopleiding hebben afgerond, samen met blazers en percussie van de Nationale Jeugdorkesten Nederland.

Komt dat zien! Komt dat zien!

In deze theatervoorstelling met live muziek leren jullie vier supermensen kennen. Vier mensen die alles kunnen, alles hebben en alles zijn. In deze bijzondere talentenshow strijden zij om de titel van SUPERHUMAN, want er kan er maar één de beste zijn. Jullie zullen ze zien schitteren en jullie zullen ze schitterend de fout in zien gaan. Maar fouten maken, mag dat wel? 

In deze knotsgekke, beeldende en muzikale buitentheatervoorstelling worden jullie uitgenodigd voor een bijzondere talentenshow. In de SUPERHUMAN strijd is er geen ruimte voor emotie en imperfectie – totdat de kandidaten zich tegen het systeem keren en samen met het publiek in opstand komen. Want het delen van allerlei soorten emoties, is dat nou niet nét onze superkracht? De SUPERHUMAN SHOW is een muziektheatervoorstelling die begint als talentenshow en ontaardt in een groot feest van saamhorigheid. 

Deze muziektheatervoorstelling wordt buiten gespeeld. De voorstellingen worden meerdere keren per dag uitgevoerd. De SUPERHUMAN SHOW wordt gerealiseerd door Stichting Nationale Jeugdorkesten in samenwerking met Theater Gajes en het Theaterschip uit Deventer. 

LET OP! Om dit gratis concert bij Paleis Het Loo bij te wonen, moet je wel een toegangskaart voor Paleis Het Loo kopen. Een mooie kans om meteen dit prachtige paleis met tuinen te bewonderen. Museumkaart en VriendenLoterij VIP-KAART zijn geldig bij Paleis Het Loo. 

    Tags:

  • jeugd
  • juli

#inapeldoorn