Sun Wukong the Monkey King

Sun Wukong the Monkey King

Monkey King is een spectaculaire dansproductie over Sun Wukong. Wees getuige van verbazingwekkende Chinese acrobatiek en gevechtskunst, verweven in een onvergetelijk dansdrama dat de essentie van de traditionele Chinese cultuur weergeeft en je zal achterlaten met een nieuwe waardering voor deze tijdloze Chinese legende.

Beleef het gloednieuwe, moderne dans- en circus acrobatiek spektakel dat Sun Wukong the Monkey King is! Gemaakt door de bekende choreograaf Cunsong Xu van Groundbreakers Modern Dance en de directeur Chi Wenjie van het Chinese staatscircus, Nanjing Acrobatics Troupe, zal deze show het publiek zeker boeien met zijn spannende energieke en dynamische bewegingen.

Geen traditionele verhaallijn, maar een unieke mix van krachtige abstracte danstaal en gedurfde acrobatiek. Wees getuige van de opmerkelijke reis van de ondeugende Wukong door het oude China. Zie hoe hij zijn magische krachten gebruikt om met goden en onsterfelijken te vechten, in verschillende dieren verandert en zijn vijanden te slim af is in een legendarische zoektocht naar onsterfelijkheid. Kom met ons mee voor een geweldige theatrale ervaring waarin we de kracht van vastberadenheid onderzoeken en de moed die nodig is om voor jezelf op te komen.

    Tags:

  • apeldoorn
  • Binnenstad

#inapeldoorn