Soaring Spectacle

Soaring Spectacle

Ontdek de magie van de lucht en laat je verwonderen door het adembenemende spektakel Soaring Spectacle!

Stap binnen in een betoverende wereld vol acrobatiek, paaldansen, aerial hoop en nog veel meer. Dit is een show die jong en oud in vervoering brengt, een feest voor de zintuigen. Laat je verrassen door de indrukwekkende kunsten van zowel beginnende talenten als ervaren professionals. Ademloos kijk je naar de gracieuze bewegingen in de lucht, de krachtige poses aan de paal en de ongelofelijke lenigheid van de artiesten.

Voor jonge gezinnen biedt Soaring Spectacle een unieke kans om samen te genieten van een spektakel vol verwondering en avontuur. Laat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten terwijl ze getuige zijn van ongelooflijke stunts en betoverende acts die hun verbeelding prikkelen. Tijdens de pauzes kun je zelf deelnemen aan de magie van de show. We hebben palen en hoepels beschikbaar, zodat ook jij kunt ervaren hoe het voelt om deze prachtige dansvormen uit te proberen. Kom en laat jezelf meeslepen in de wereld van acrobatiek en ontdek je eigen verborgen talent! 

Ook volwassenen zullen versteld staan van de technische vaardigheden en de elegante choreografieën die deze show te bieden heeft. Mis de kans niet om de magie van Soaring Spectacle te ervaren. Koop vandaag nog je tickets en maak je klaar om weggeblazen te worden door een onvergetelijk avontuur in de lucht!

    Tags:

  • apeldoorn
  • Binnenstad
  • kerstvakantie

#inapeldoorn