Snertwandeling over de Veluwe met huifkartocht

Snertwandeling over de Veluwe met huifkartocht

Maak een snertwandeling over de Veluwe en rijd terug met de huifkar.

Een stevige wandeling

Zin om eens lekker de benen te strekken voor een stevige winterwandeling over de Veluwe in de mooie omgeving van Loenen? Ga mee met de boswachter van Natuurmonumenten voor een wandeling door de natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle. Tijdens deze tocht geniet je van de bosrijke omgeving met beekjes, maak je een klim naar de hoogste top en wandel je over heuvels en bossen.

Terug met de huifkar

Aan het eind van de drie uur durende wandeling brengt de huifkar je terug naar een restaurant in het dorp Loenen. Hier kun je lekker nagenieten van de wandeling en opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Na afloop brengt de huifkar je terug naar het startpunt.

Praktische informatie

Trek stevige waterdichte schoenen of laarzen aan

Neem uw verrekijker mee

Honden mogen helaas niet mee

Inclusief erwtensoep met roggebrood en spek

De wandeling begint om 11.00 uur en de activiteit eindigt rond 15.00 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Startpunt is het open erf De Groote Modderkolk, Vrijenbergweg 24B in Loenen. Deelnamekosten per persoon voor leden van Natuurmonumenten € 20,00 en niet-leden € 25,00.

Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Koop van te voren online een kaartje. In verband met de grote belangstelling kunnen alleen deelnemers deelnemen die van tevoren online een kaartje hebben gekocht.

    Tags:

  • december
  • veluwe
  • winter

#inapeldoorn