Rondleiding Royal Talens fabriek

Rondleiding Royal Talens fabriek

Heb je altijd al eens willen weten hoe kunstenaarsverven worden geproduceerd, van pigment tot gevulde tube? dan is een rondleiding bij Royal Talens echt iets voor jou!

Royal Talens

Koningin Wilhelmina was een groot fan van Talens. Ze werkte er dagelijks mee. Naast koningin, was Wilhelmina kunstenares. Met passie en liefde. Ze was kunstschilder en voelde zich nauw verbonden met Talens. In 1949 vond ze dat ook de wereld dit moest weten. Ze maakte Talens Koninklijk. Royal Talens heeft namelijk dezelfde passie als een kunstenaar. Niet om het mooiste werk te maken. Wel om al meer dan 115 jaar de allerbeste verf en schildersmaterialen te produceren en te ontwikkelen

De rondleiding

Wil je deze passie van dichtbij ervaren? Boek dan een rondleiding!

Het ontvangst is in het Experience Centre (Gebouw de Keulse Pot) met koffie en thee. We bespreken de rijke historie van meer dan 120 jaar Royal Talens waarna we de fabriek in gaan. De rondleiding door de fabriek duurt ±1,5 tot 2 uur, waarbij we door 5 hallen gaan. Let op! Een deel van de rondleiding is door het monumentale pand en daarom helaas niet rolstoelvriendelijk. We eindigen weer in het Experience Centre waar we afsluiten en waar een leuk presentje voor iedereen klaar staat!

    Tags:

  • apeldoorn
  • indoor

#inapeldoorn