OKW-café: Guus in ’t Veld, een bevlogen zeezeiler

OKW-café: Guus in ’t Veld, een bevlogen zeezeiler

‘Volledige vrijheid met volledige verantwoordelijkheid’

Een bevlogen zeezeiler; volledige vrijheid met volledige verantwoordelijkheid.

Ja, hoe kom je zo gek om je te pletter te laten waaien, zeiknat te worden van zout water dat niet droogt en nergens een plek op de horizon om te schuilen.

Ik hou ervan en het maakt me gelukkig. Het is verslavend. De kers op de taart is het mooie weer, de prachtige kusten, haventjes, dolfijnen en ontmoetingen met andere culturen.

In mijn opvoeding speelde de zee een grote rol. Vader was eigenaar van een zeevrachtschip en kapitein. Ik heb jaren als kind meegevaren aan boord.

Het OKW-café is een plek waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden die passen binnen de doelstelling van OKW. Denk aan activiteiten zoals: discussieavonden, workshops, boekbesprekingen, presentaties en lezingen met thema’s als filosofie, muziek, poëzie, natuur en geschiedenis.

Het OKW-café is niet alleen bedoeld om te luisteren naar boeiende inleiders en het gesprek naar aanleiding van de betogen, maar het is ook een mooie gelegenheid elkaar op een gezellige plek te ontmoeten, kennis te maken met andere leden van OKW en met elkaar van gedachten te wisselen. Natuurlijk is de bar open en kunt u onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek.

#inapeldoorn