Mind-Walk® ‘Ontmoeten en Ont-moeten’

Mind-Walk® ‘Ontmoeten en Ont-moeten’

Loop je hoofd leeg en geniet in het hier-en-nu. Mind-Walk maakt een heerlijke combinatie van mindfulness, wandelmeditatie, mindset en beweging tijdens een mooie wandeling in de natuur.

Uit je hoofd komen, verbinden met jezelf, ontspannen en genieten van de natuur.

Ontmoet in deze wandeling de natuur om je heen (met al je zintuigen) èn in jezelf terwijl je kennismaakt met de Mind-Walk Methode. Ook maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

“Als je jezelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

Mind-Walk maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen met invloeden en oefeningen uit o.a yoga, meditatie, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningstechnieken en mindsetcoaching.

De 6 pijlers van de Mind-Walk Methode zijn: natuur(verbinding), wandelmeditatie, beweegseries, relax, mind en presents-in-the-present. In deze Mind-Walk ontmoet je ze allemaal.

Esther Teunissen over wat ze top vond aan deze Mind-Walk: ”de plek en de rust die jij mee brengt”

Tegen iemand die Mind-Walk bij InNatuur yoga overweegt zou ze zeggen; “De afstand door het bos is niet groot, maar de afstand in jezelf wel!”

Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

Deelnemer over wat ze top vond “De verschillende vormen en de ontdekking van het zintuig proeven. De rust die in mij ontstond en jouw rust.” Twijfel je om mee te doen? Zij geeft aan: “Het brengt je echt in je lijf, uit je hoofd en in het nu.”

De afstand is 3/4 km. We lopen niet op de klok, het kan uitlopen.

#inapeldoorn