Koninklijke wijnavond bij Paleis Het Loo

  • Paleis Het Loo
  • Culinair
Koninklijke wijnavond bij Paleis Het Loo

Op zaterdag 14 september 2024 organiseert Rotary Club Apeldoorn het jaarlijkse Wijnfestival Apeldoorn op de sfeervolle locatie van Paleis Het Loo. Van 17:00 tot 21:00 uur kun je genieten van een exclusieve wijnproeverij, een heerlijk viergangen ‘walking dinner’, muziek en entertainment.

Drie goede doelen centraal

Met de opbrengst van dit evenement ondersteunen we drie lokale maatschappelijke instellingen: Stichting Da Capo, Stichting Sant’Egidio Apeldoorn en Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze organisaties bieden steun aan minima, zwerfjongeren en migranten in Apeldoorn. Ze helpen hen met eerste levensbehoeften, lessen, activiteiten en ondersteuning bij zelfstandig wonen.

Een Koninklijke Beleving

Het evenement start om 17:00 uur met een warm welkom. Gedurende de avond schenken lokale wijnleveranciers een royale selectie wijnen. Er zijn diverse kleine acts tussen het publiek en Paleis Het Loo serveert een aantal mooie kleine gerechten. Nieuw dit jaar is dat er 200 zitplaatsen beschikbaar zijn, waardoor je vrij kunnen genieten van het eten en het gezelschap. Om 20:00 uur vindt er een wervelende veiling plaats met aantrekkelijke kavels, waarna de avond om 21:00 uur feestelijk wordt afgesloten.

#inapeldoorn