Koningsdag vol avontuur bij Scouting Marca Appoldro

  • Diverse locaties Apeldoorn
  • Voor kinderen
Koningsdag vol avontuur bij Scouting Marca Appoldro

Zaterdag 27 april 2024 beleef je van 10.00 tot 14.00 uur een Koningsdag vol VONTUUR met de hele familie bij Scouting Marca Appoldro aan de Lupineweg 75 in Apeldoorn! Op dit familiefeest vind je heel veel avontuurlijke activiteiten voor grote en kleine avonturiers, alles georganiseerd door de enthousiaste vrijwilligers van de scoutinggroep.

Kom ontsnappen uit de gloednieuwe escaperoom met een mysterieus thema. Glij met een geweldige snelheid naar beneden via de zipline. Of ga met elkaar de uitdaging aan en start het duel in de indoor lasergame-area. Voor de kleine avonturiers zijn er ook minder spannende activiteiten zoals blikgooien, spijker slaan of koekhappen. Bij scouting kan natuurlijk het broodbakken boven een vuurtje niet ontbreken. Voor kinderen van klein tot groot is er wel een activiteit of spel. Weer of geen weer… het is één groot feest voor de hele familie!

Koop bij binnenkomst een strippenkaart in verschillende prijsklasse en je avontuur kan beginnen. Terwijl de jeugd geniet van de activiteiten kun je zelf genieten van een verfrissend drankje met wat lekkers in ons eigen outdoor café, of deelnemen aan het enveloppenspel waarbij een heleboel mooie prijzen te winnen zijn!

Locatie

Scouting Marca Appoldro

Lupineweg 75

    Tags:

  • april
  • Koningsdag
  • Meivakantie

#inapeldoorn