Kerstvakantie op Paleis Het Loo

Kerstvakantie op Paleis Het Loo

Het paleis is prachtig versierd, met lichtjes, bomen en gedekte tafels. Geschenken van de Oranjes van vroeger staan te pronken en in de grand foyer stap je binnen in een wereld vol glitter en glans.

Kom met de hele familie! Er is van alles te doen voor jong en oud.

Kerstvakantie op het Paleis

De tafels zijn feestelijk gedekt. Het zilver is gepoetst en de serviezen glimmen. Het paleis is rondom de kerstvakantie rijk versierd. Overal op de tafels staan serviezen en lekkernijen die de Oranjes cadeau kregen. Laat je inspireren door de geschenken die met liefde zijn gekozen en met vakmanschap gemaakt. 

Voor kinderen

Een speurtocht, een audioverhaal voor families of een knutselactiviteit? Of een bezoek aan het Juniorpaleis, het vrolijke kinderhof? Het kan allemaal op Paleis Het Loo.

De Grote Kerstfilm

De Grote Kerstfilm draait iedere dag in de kerstvakantie (vanaf 23 december) in stal 1 op het stallenplein. Stichting Het Grote Verhaal nam het initiatief om een film te maken over de drie koningen. Op weg naar het kerstkind belanden de drie koningen door een gat in de tijd in het jaar 2023. Zij komen terecht in de achtertuin van de 12-jarige Mintaka, die besluit de drie koningen te helpen terug te keren naar hun eigen tijd. De film duurt 70 minuten en wordt meerdere keren per dag vertoond.

    Tags:

  • december
  • kerstvakantie

#inapeldoorn