Keith Carlock – Drumclinic powered by DRUMZAAK

  • GIGANT
  • Theater, dans & cabaret
Keith Carlock – Drumclinic powered by DRUMZAAK

Ontdek de ongeëvenaarde drumkunsten van Keith Carlock, die nadrukkelijk zijn stempel heeft gedrukt op de muziekwereld. In zijn indrukwekkende carrière heeft Keith samengewerkt en getoerd met legendes als Steely Dan, John Mayer, Sting, Toto en vele anderen.

Al meer dan 20 jaar vormt hij het kloppende hart van de iconische jazz-rockband Steely Dan. Niet alleen heeft Keith Carlock elke tour sinds 2003 verrijkt met zijn ritmische finesse, maar heeft hij ook bijgedragen aan het bekroonde album “Two Against Nature”, dat in 2001 de prestigieuze Grammy Award voor Album van het Jaar won.

Met zijn onderscheidingen in de Modern Drummer’s Readers Poll, waaronder overwinningen in de categorieën Pop, Fusion, Best All-Around, en Jazz, bevestigt Keith Carlock zijn veelzijdige talent en onbetwiste positie als een van ’s werelds meest gewaardeerde drummers. DRUMZAAK laat jullie tijdens de clinic de krachtige beats en onmiskenbare stijl van Keith Carlock, een meester in zijn vak die de muzikale grenzen blijft verleggen, live ervaren. Beleef en geniet van zijn drumkunst! Voor dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn