Hartsvriend van Orpheus

  • Theater & Congres Orpheus
  • Theater, dans & cabaret
Hartsvriend van Orpheus

Wil jij gratis naar ons jaarlijkse Hartsvriendendiner, als eerste de mooiste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en twee keer per jaar het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber, bovenal Orpheus-ambassadeur. Je bent als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en maakt door gevarieerde vriendenactiviteiten het theater van dichtbij mee. Meer informatie

Vriendenactie: krijg dit seizoen cadeau

Word nu al Hartsvriend van Orpheus voor seizoen 2024/2025 en profiteer tot het eind van dit seizoen gratis van alle Vriendenvoordelen.

Zo krijg je nu al toegang tot de exclusieve Vrienden voorverkoop in mei. Je Vriendschap loopt tot augustus 2025.

Word vandaag nog Hartsvriend van Orpheus

Profiteer direct van alle voordelen!

Je wordt eenvoudig Hartsvriend van Orpheus door hierboven op Tickets te klikken en de bestelling af te ronden. Je betaalt je Vriendschap één jaar vooruit.

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Klik dan hier om voor € 55 je vriendschap te upgraden naar Hartsvriend.

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn