Eredivisie Beach Volleybal

Eredivisie Beach Volleybal

Beleef een dagje strand in jouw stad! Op zaterdag 11 en zondag 12 mei vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats tijdens het Zeepkistenfestival in het Orderbos. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom!

Over het Eredivisie Beach Volleybal

De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie voor mannen en vrouwen. De 12 hoogst gerankte dames-en herenteams in de nationale ranglijst spelen iedere zomer verspreid over heel Nederland meerdere Eredivisiespeelronden om de nationale titel. In het weekend van 11 en 12 mei is de top van de Nederlandse beachvolleyballers aan het strijden op het veld bij het Zeepkistenfestival in het Orderbos.

Wat is er nog meer te beleven?

Combineer het bekijken van de Eredivisie Beach met een bezoek aan het Zeepkistenracefestival. Dit festival vindt gelijktijdig met de Eredivisie Beach plaats in het Orderbos. Voor jong en oud is er hier van alles te doen. Tussen de bomen kunnen kids meedoen aan groene activiteiten zoals het timmeren van een eigen vogelhuisje, de grote bos-quiz en een NatuurEducatie programma. Geniet van een lekker drankje op het terras of vlieg door de lucht op de grootste mobiele tokkelbaan van Nederland. Verschillende foodtrucks zorgen voor de lekkerste happen terwijl de leuke deuntjes op de achtergrond het plaatje compleet maken!

EK Beachvolleybal van 13 t/m 16 augustus in Apeldoorn

Het EK Beachvolleybal komt deze zomer naar Apeldoorn! De stad is van dinsdag 13 t/m zondag. 18 augustus één van de speelsteden van het EK. Het Marktplein in Apeldoorn wordt één groot feestelijk beachvolleybal terrein. Naast Apeldoorn zijn Arnhem en Den Haag gaststad voor het EK Beachvolleybal. De (halve) finales worden gespeeld op het strand van Scheveningen. Meer informatie >>

Kom er ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning!

    Tags:

  • ekbeach
  • mei
  • Uitgelicht

#inapeldoorn