Dikkie Dik & ik

  • Theater & Congres Orpheus
  • Muziek & film
Dikkie Dik & ik

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt.

In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Woensdag 9 oktober

Tijdens het Prentenboekjesfestival op woensdag 9 oktober is er in Orpheus van alles te doen voor peuters én ouders. Geniet van de voorstellingen Dikkie Dik & ik en Coco kan het! Papa’s en mama’s genieten van een heerlijke latte macchiato in de koffiecorner terwijl de kinderen zich vermaken in de Prentenboekjesspeeltuin of aan de knutseltafel. Nog energie over? Boek er dan een actieve Peuterpretworkshop bij, en ga samen met je peuter muziek maken of dansen!

Je kunt je eigen festival samenstellen, bekijk wat past bij jou en je peuter. Kaartjes koop je per persoon per activiteit (dus ook voor je peuter heb je een kaartje nodig voor de voorstellingen en workshops).

Bekijk het programma

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn