Coco kan het!

  • Theater & Congres Orpheus
  • Muziek & film
Coco kan het!

Geïnspireerd door het geliefde boek van Loes Riphagen presenteert Vanaf2 Producties de peuterdansvoorstelling Coco kan het! 

Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats ín een nest, en je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. 

Coco kan het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen. 

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Woensdag 9 oktober

Tijdens het Prentenboekjesfestival op woensdag 9 oktober is er in Orpheus van alles te doen voor peuters én ouders. Geniet van de voorstellingen Dikkie Dik & ik en Coco kan het! Papa’s en mama’s genieten van een heerlijke latte macchiato in de koffiecorner terwijl de kinderen zich vermaken in de Prentenboekjesspeeltuin of aan de knutseltafel. Nog energie over? Boek er dan een actieve Peuterpretworkshop bij, en ga samen met je peuter muziek maken of dansen!

Je kunt je eigen festival samenstellen, bekijk wat past bij jou en je peuter. Kaartjes koop je per persoon per activiteit (dus ook voor je peuter heb je een kaartje nodig voor de voorstellingen en workshops).

Bekijk het programma

    Tags:

  • Binnenstad

#inapeldoorn